Jasno je da beskompromisna politika splitskog gradonačelnika nailazi na otpore, ali ih nisam očekivao od naših političkih partnera

Posted by

Hrvatska demokratska zajednica zajedno sa svojim gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom napravila je korjenite promjene u načinu vođenja našeg Grada, što već duži niz godina nije bilo pravilo.

Temelj realizacije svih važnih projekata je potpuna transparentnost i provođenje načela zakonitosti, te da uvjeti budu jednaki za sve, jer se Grad mora voditi i razvijati isključivo u interesu svih građana.

Svi su dosada mogli vidjeti beskompromisnost našeg Gradonačelnika u uvođenju reda na svim poljima – od Žnjanskog platoa, početka sanacije Karepovca, kao i svih napora za donošenje Odluke o komunalnom redu koja je u izradi.

Posebno je važno naglasiti kako su u ovih godinu dana mandata postavljeni kvalitetni temelji za realizaciju svih strateških infrastrukturnih projekata o kojima se jasno govorilo na sjednici Vlade Republike Hrvatske koja se, po prvi put nakon 14 godina, održala upravo u našem Gradu.

Svima je jasno kako takav model i politika upravljanja Gradom uvijek nailazi na otpore nekih interesnih skupina, no nisam očekivao da će to isto zasmetati i našim političkim partnerima.

Andro Krstulović Opara je kao Gradonačelnik svojim energičnim, odlučnim i beskompromisnim radom i djelovanjem ujedinio naš Grad i građane po svim temeljnim i strateškim pitanjima.

Njegovo djelovanje je najbolji dokaz kako je HDZ dao najboljeg kandidata koji provodi politički program na korist svih građana, vodeći se načelima transparentnosti, zakonitosti i postavljanja jednakih uvjeta za sve.

U svečarskoj atmosferi blagdana našeg nebeskog zaštitnika, svetog Dujma, svi smo zajedno dužni poticati i promicati jedinstvo našeg Grada u uvođenju reda i rješavanju svih problema koji guše naše građane.

U pozitivnom ozračju i duhu suradnje uvijek je lakše rješavati probleme, a čvrsto sam uvjeren da takav smjer i takav model podržavaju naši građani.