Kreće izrada Strategije razvoja sporta grada Splita

Posted by

Godine 2015. održana je konstituirajuća sjednica Odbora za šport HDZ-a Split i okrugli stol na kojem je posebno naglašeno kako nema značajnijeg napretka splitskog sporta bez donošenja strategije sporta i s tog mjesta je obećano kako će buduća gradska vlast o tome voditi računa.
Upravo zato sam posebno zadovoljan što se u Splitu napokon kreće u izradu Strategija razvoja sporta grada Splita za razdoblje od 2019. do 2027. godine, na temelju odluke Splitskog saveza športova. Za voditelja radne skupine za izradu Strategije je imenovan prof. dr. sc. Dražena Čulara, koji je, zajedno s predsjednikom Splitskog saveza športova Nenadom Perišem, istaknuti i aktivni član Odbora za šport HDZ-a Split. Radnoj skupini i Splitskom savezu športova želim puno uspjeha u ovoj važnoj zadaći čiji je glavni cilj uspostaviti održivi sustav u kojem će sva djeca Splita imati osigurano bavljenje sportom po želji.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Godine 2015. održana je konstituirajuća sjednica HDZ Split – Odbor za šport i okrugli stol na kojem je posebno naglašeno…

Gepostet von Petar Škorić am Donnerstag, 14. März 2019