Splitski HDZ predao liste za izbore za gradske kotareve i mjesne odbore: “U posljednje 4 godine dokazali smo da se vlast može obnašati kvalitetno i odgovorno.”

Posted by

Hrvatska demokratska zajednica je danas službeno predala kandidacijske liste za izbore za vijeća gradskih kotareva i mjesnih odbora, zajedno s našim kandidatima i gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom. HDZ na izbore izlazi sa listama u sva 34 gradska kotara i mjesna odbora.

U dosadašnje 4 godine HDZ je obnašao vlast (samostalno ili s koalicijskim partnerima) u većini gradskih kotara i mjesnih odbora. Svojim radom i rezultatima su kotarski i mjesni čelnici pokazali da se vlast može obnašati kvalitetno i odgovorno, na korist svih naših sugrađanki i sugrađana. Takvim tempom planiramo i nastaviti zajedno s gradskom upravom na čelu s gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom. Sa predizbornim sloganom ‘Prvo kvart’ naši kandidati žele pokazati da se samo ulaganjem u kvartovsku infrastrukturu i kroz suradnju kvartova s gradskom upravom može dodatno poboljšati kvaliteta života i riješiti svi oni problemi koje naši sugrađani osjećaju.

➡️ #PrvoKvart 👍